Το φωτογραφικό μας αρχείο: Πολιτική, Σπορ, Τέχνες κλπ.

 

Photo Archives

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών

  Γενική Συνέλευση μελών Σ.Ε.Β.

  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Στην ΓΣ εκλέχτηκε νέο ΔΣ του Συνδέσμου με Προεδρο τον κ.Θ.Φέσσα. Στην πρωίνή συνεδρίαση μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Αλ.Τσίπρας. Στην απογευματινή πανηγυρική συνεδρίαση, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρ.Παπούλια, χαιρέτισαν ο Πρωθυπουργός κ.Αντ.Σαμαράς, ο Υπ.Οικονομίας κ.Ι.Στουρνάρας και ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Δ.Δασκαλόπουλος. Την κεντρική ομιλία εκφώνησε ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Θ.Φέσσας.

  Ημερίδα ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη 06-02-2014

  Ημερίδα με θέμα: «Ανταγωνιστικότητα και Πολιτικές για την Κλιματική Αλλαγή», διοργάνωσε το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών-ΙΙΒΕΑΑ. Στο πλαίσιο της Ημερίδας, Έλληνες και Ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκοί παρουσίασαν και συζήτησαν αναλυτικά τις πολιτικές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Κλιματική Αλλαγή, ενώ ταυτόχρονα, εξέτασαν τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών, αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Μιλώντας στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που κινδυνεύει περισσότερο από το φαινόμενο του carbon leakage.
  Στην έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ), κ. Γιάννης Μανιάτης, και ο Ακαδημαϊκός και Συντονιστής της Επιτροπής Μελετών των Επιπτώσεων της Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Χρήστος Ζερεφός.
  Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση από το ΙΟΒΕ της Μελέτης «Οικονομικές επιπτώσεις από τη «διαρροή άνθρακα» στην Ελλάδα», η οποία έγινε για λογαριασμό του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

  Φωτογραφίες με ελεύθερο δικαίωμα χρήσης (public domain)