Το φωτογραφικό μας αρχείο: Πολιτική, Σπορ, Τέχνες κλπ.

 

Photo Archives

Business & Finance

  Γενική Συνέλευση μελών Σ.Ε.Β.

  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Στην ΓΣ εκλέχτηκε νέο ΔΣ του Συνδέσμου με Προεδρο τον κ.Θ.Φέσσα. Στην πρωίνή συνεδρίαση μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Αλ.Τσίπρας. Στην απογευματινή πανηγυρική συνεδρίαση, παρόντος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρ.Παπούλια, χαιρέτισαν ο Πρωθυπουργός κ.Αντ.Σαμαράς, ο Υπ.Οικονομίας κ.Ι.Στουρνάρας και ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Δ.Δασκαλόπουλος. Την κεντρική ομιλία εκφώνησε ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒ κ.Θ.Φέσσας.

  Ημερίδα ΣΕΒ για την Βιώσιμη Ανάπτυξη 06-02-2014

  Ημερίδα με θέμα: «Ανταγωνιστικότητα και Πολιτικές για την Κλιματική Αλλαγή», διοργάνωσε το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών-ΙΙΒΕΑΑ. Στο πλαίσιο της Ημερίδας, Έλληνες και Ευρωπαίοι εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκοί παρουσίασαν και συζήτησαν αναλυτικά τις πολιτικές που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Κλιματική Αλλαγή, ενώ ταυτόχρονα, εξέτασαν τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών, αλλά και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Μιλώντας στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Ευθύμιος Ο. Βιδάλης επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι από τις χώρες που κινδυνεύει περισσότερο από το φαινόμενο του carbon leakage.
  Στην έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ), κ. Γιάννης Μανιάτης, και ο Ακαδημαϊκός και Συντονιστής της Επιτροπής Μελετών των Επιπτώσεων της Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Χρήστος Ζερεφός.
  Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση από το ΙΟΒΕ της Μελέτης «Οικονομικές επιπτώσεις από τη «διαρροή άνθρακα» στην Ελλάδα», η οποία έγινε για λογαριασμό του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

  Φωτογραφίες με ελεύθερο δικαίωμα χρήσης (public domain)

  10 Χρόνια Attica Ventures

  Εκδήλωση για τα 10 χρόνια της Attica Ventures έγινε στο Gazarte στις 29-01-14. Οι φωτογραφίες είναι ελεύθερης χρήσης (public domain). Το βίντεο της εκδήλωσης βρίσκεται στο http://youtu.be/5hDxmQe4QFg